Home » 2018 » Декабрь » 16 » Pampersai pigiau - kokybiškas kūdikio miegas
14:10
Pampersai pigiau - kokybiškas kūdikio miegas

Kūdikiai, kurių nakties miegas yra kokybiškas – kur kas žvalesni, linksmesni, sparčiau auga. Vis dėlto, siekiant užtikrinti nakties miego kokybę, reikia ir tam tikrų pastangų. Ne vieną sprendimą, kaip užtikrinti kokybišką kūdikio nakties miegą pateikėme jau pirmoje šio teksto dalyje. Pasirodo, ne tokie iš pirmo žvilgsnio, nieko bendra su miegu neturintys sprendimai, kaip sauskelnės pampers kaina su pristatymu į namus, gali puikiai tikti tiems tėvams, kurie nori užtikrinti miego kokybę. Vis dėlto, gudrybių, kurių galite imtis, yra ir dar daugiau. Tad jau netrukus išvardinsime ir jas.

Geriausios bakterijos kanalizacijai;

Pampersai pigiau

Mamtytės ir tėveliai tie, kurie sauskelnių Pampers ieško internetu jau yra įsitikinę, kad mažyliams perkamos prekės yra kur kas mažesne kaina. Be to, Buksvarus.lt Pampersai bus dar pigiau, jei pirksite kelias sauskelnių pakuotes. Tokiu atveju, gali būti, kad Buksvarus.lt užsakomos prekės, į Jūsų namus bus pristatytos visiškai nemokamai. Taigi, jei perkate Pampersų paką su mažesniu sauskelnių kiekiu, verta pasiskaičiuoti ar nebus pigiau, jei užsisakysite tokias pakuotes kelias?

Režimo laikytis – būtina

Labai dažnai tėveliai ieško priežasčių, kodėl kūdikių miegas yra nekokybiškas, tačiau nepastebi, kad ir patys prie to prisideda. Taip nutinka tais atvejais, kai tėvai nesugeba užtikrinti tinkamo režimo ir jo yra nesilaikoma. Na, o ši sąlyga yra ypač svarbi – net mokslo tyrimai liudija, kad mažyliai, kurie laikosi režimo, mėgaujasi kur kas ilgesniu ir kokybiškesniu nakties miegu. Taigi, jūsų, kaip tėvelių pareiga, yra užtikrinti, kad būtų laikomasi režimo. Beje, svarbu pabrėžti, kad ši taktika yra labai naudinga ir tuomet, kai vaikai yra jau paūgėję ir lanko darželį ar mokyklą. Pasirodo, vaikai, kurie laikosi režimo, būna kur kas mažiau suirzę ir netgi gali džiaugtis kur kas geresniais mokslo pasiekimais; greičiau įsisavina naują informaciją ir lengviau įveikia pateiktas užduotis.

Komfortiška aplinka

Kad kūdikio miegas būtų kuo saldesnis, labai svarbu užtikrinti ir komfortišką aplinką. Suprasti, kokia turi būti komfortiška, kūdikio miegui skirta aplinka, padės du rodikliai: tai – temperatūra bei drėgmės santykis. Ir nors yra teigiama, kad kuo patalpoje bus vėsiau, tuo miegoti – sveikiau, reikėtų prisiminti, kad ši taisyklė skirta suaugusiems žmonėms, tuo tarpu, kai kalbame apie kūdikių miego aplinką, reikėtų nepamiršti, kad joje turėtų būti 20 laipsnių šilumos. Na, o drėgmės santykis turėtų siekti 50 procentų.

Vengti garsų nebūtina

Dažnai galvojama, kad kūdikis geriausiai išsimiegoti gali tik tokioje aplinkoje, kurioje negirdimi jokie pašaliniai garsai. Tačiau, kiek daug nustebusių veidų galima pamatyti tada, kai pasakoma, kad triukšmas kūdikiams ne tik kad netrukdo, bet net ir patinka. Tiesa, ne bet koks: pasirodo, daugelis kūdikių kuo puikiausiai išsimiega tuomet, kai girdimi, tylūs, neintensyvūs, duslūs be monotoniški gardai, pavyzdžiui, vonios kambaryje įjungta skalbimo mašina, kitame kambaryje besisukantis ventiliatorius ar už lango tyliai barbenantis lietus.

Category: Prekės | Views: 547 | Added by: RA | Tags: sauskelnes pampers, pampersai kaina, pampers sauskelnes, pampersai pigiau, pampers kaina, sauskelnes pampers kaina, pampersai internetu | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar