Home » 2019 » Июль » 15 » Užsikimšo kriauklė. Kaip atkimšti?
09:09
Užsikimšo kriauklė. Kaip atkimšti?

Mūsų kriauklė ir jos nutekėjimo vamzdis surenka visus mūsų nešvarumus. Taip atsiranda įvairūs užsikimšimai, kurie neleidžia normaliai nubėgti vandeniui. Žinoma, galite skambinti santechnikui ir prašyti jo pagalbos arba galite pasinaudoti keliomis gudrybėmis ir patys, nemokamai, išspręsti šią bėdą. Skaitykite toliau, kad išmoktumėte tris paprastus būdus, kaip išvalyti savo kriauklę ir atstatyti nutekėjimą.

 

Įrankis “drenažo žnyplė”

 

Tai yra įrankis, kuris sugriebia įvairius nešvarumus, kurie kemša jūsų kriauklės alkūnes, vamzdžius.

Tai patogus prietaisas, kai reikia greitai ir lengvai gali išvalyti užsikimšimą, kuris susidarė jūsų virtuvės ar vonios  atskirtuvo kriauklėje.

 

Reikės:

 

  • Atsuktuvas;
  • Popieriniai rankšluosčiai;
  • Drenažo žnyplės;

 

Instrukcijos:

 

1 žingsnis. Nuimkite filtrą (jei toks yra) ir sandarinimo kamštį. Kai kuriose kriauklėse gali būti tik kamštis, be sietuvo.

 

2 žingsnis. Naudokite popierinį rankšluostį, kad pašalintumėte plaukus, muilą, riebalus ir kt. medžiagas, susikaupusias aplink kriauklės filtrą.

 

3 žingsnis. Po to, kai filtras ir kamštis yra švarūs, įdėkite nutekėjimo žnyplę į sanitarinė mazgą. Kai drenažo žnyplė yra pakankamai giliai, ji pasieks nutekėjimo gaudyklę. Toliau stumkite drenažo žnyplę per išleidimo gaudyklę.

 

4 žingsnis. Judinkite nutekėjimo žnyplę lėtai į priekį ir atgal. Drenažo žnyplėje yra nedideli blokavimo kabliai, todėl ji galės paimti bet kokius plaukus, surinkti nešvarumus, kurie užkemša kriauklės drenažą.

 

5 žingsnis. Ištraukite drenažo žnyplę ir išvalykite.

 

6 veiksmas. Jei užsikimšimas yra išvalytas, pakeiskite filtrą.

 

Soda ir actas

 

Du namų apyvokos daiktai, kuriuos jūs jau turite, ir 30 minučių jūsų laiko yra viskas, ko jums reikia, kad išspręstumėte šią bėdą.

 

Reikės:

 

  • Atsuktuvas;
  • Kepimo soda;
  • Actas;
  • Pirštinės;

 

Instrukcijos:

 

1 žingsnis. Nuimkite filtrą ir kamštį. Kai kuriose kriauklėse ar praustuvuose gali būti tik kamštis, be sietuvo.

 

2 žingsnis. Naudokite popierinį rankšluostį, kad pašalintumėte plaukus ir muilą, susikaupusį aplink filtrą ir kamštį.

 

3 žingsnis. Užvirinkite vandens puodą ir atsargiai jį supilkite į kriauklės nutekėjimo vamzdį.

 

4 žingsnis. Kuomet supylėte visą verdantį vandenį, į kanalizaciją įpilkite ¼ puodelio kepimo soda ir 1 puodelį acto. Leiskite pastovėti 15–20 minučių.

 

5 žingsnis. Užvirinkite kitą vandens puodą ir lėtai supilkite jį į kriauklės sanitarinį mazgą.

 

6 veiksmas. Jei užsikimšimas yra išvalytas, pakeiskite filtrą ir kamštį.

Geriausios bakterijos kanalizacijai;

Jeigu šie sprendimo būdai nepadėjo ir jūsų kriauklė vis tiek yra užsikimšusi, galbūt problema yra kažkur giliau. Jos patys jau neišspręsite, taigi būtų naudinga panaudoti chemines granules, kurios tirpdo nešvarumus. Kanalizacijai skirtų granulių dėka, vos per 5 minutes ištirpinsite kamščius ar nuotekas sulaikančius nešvarumus kriauklėje, vamzdyne. Pasidomėkite: Efektyvus pagalbininkas buičiai.

Category: Prekės | Views: 798 | Added by: RA | Tags: priemonės kriauklės atkimšimui, uzsikimsusios kriaukles atkimsimas, priemone kriauklei atkimsti, kaip atkimsti kriaukle, uzsikimso kriaukle | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar