Bakterijos » 2019 » Май » 8 » Buksvarus.lt pristato biologines indaplovių tabletes
12:24
Buksvarus.lt pristato biologines indaplovių tabletes

Pripažinkime, kad jei ne kiekvienas, tai kas antras Lietuvoje gyvenantis, naudoja indaplovę. Ši priemonė buvo sukurta dar 1886, nors ir tuomet ji buvo vis dar rankinė, bet, 20 amžiaus trečiame dešimtmetyje, šis prietaisas buvo pradėtas naudoti kaip elektros prietaisas. Likus metams iki antrojo pasaulinio karo, buvo panaudoti ir vandens kaitinimo elementai.Nuo to laiko, praktiškas pagalbininkas buityje, pilnai įsiliejo į daugelio žmonių gyvenimą.

Biologinės indaplovių tabletės

Vis labiau augant indaplovių populiarumui, buvo pradėtos gaminti ir indaplovių priežiūros priemonės. Indaplovių tabletės buvo naudojamos žvilgančių indų plovimui, tokių kaip taurės, įvairūs stiklo gaminiai. Kadangi tokio rezultato tik vandeniu pasiekti nepavykdavo, tabletės indaplovėms tapo itin paklausios aristokratų sluoksnyje. Dažnai kinišką porcelianą daužantys tarnai privertė keisti požiūrį bei priemones. Bėgant laikui, indaplovės ir tabletės joms visiškai pakeitė tarnus.  Ir tobulėjant technologijoms, rinkoje atsiranda ir biologinių priemonių, kurios bando išstumti klestinčia chemiją.

Šiuo atveju, Bio tabletės indaplovėms turi paklausą ne aristokratiškuose sluoksniuose, bet  pramoniniuose objektuose. Barai, kavinės ar restoranai, viešbučiai ar kitos maisto gaminimo įmonės, kurios turi indaploves žvalgosi biologinių priemonių indaplovėms. Kadangi nuotekų užterštumas tokiose įstaigose yra fiksuojamas ir išmatuojamas, kiekviena įmonė stengiasi efektyviai spręsti šiuos klausimus. Didesnis užterštumas veda prie didelių išlaidų, todėl džiūgauja tie, kurie atrado Buksvarus.lt įmonę.

 

Taip pat skaitykite:

 

Buksvarus.lt siūlo

Nors ši įmonė specializuojasi biologinių bakterijų panaudojimu tiek pramonėje, tiek buityje, ji nesigaili galinti pasiūlyti ir kitą ne ką svarbų produktą - biologines indaplovių tabletes. Šią priemonę gali naudoti tiek pramonės sektorius, tiek individualūs vartotojai buityje. Tabletės indaplovėms, nuo kitų skiriasi tuo, kad sudėtyje neturi šarmo ir yra 100 procentų biologinės.

Kaip veikia indaplovių tabletės

Natūralios ir biologinės tabletės indaplovėms poveikis teršalams yra efektyvus.

  • Skaido riebalus;
  • Šalina kalkių nuosėdas;
  • Efektyviai nuvalo paviršių;
  • Panaikina cukraus, krakmolo ir kitų teršalų likučius;
  • Palaiko sklandų indaplovės vandens išleidimo sistemos darbą;
  • Prisideda prie kamščių atsiradimo kanalizacijoje rizikos mažinimo;
  • Mažina riziką ir nemalonių kvapų sistemoje atsiradimui;
  • Naudojant Buksvarus.lt biologines bakterijas kanalizacijai ir bio indaplovių tabletes, visas nuotekų valymo procesas bus garantuotai sklandus.

Biologinė priemonė

Bio tabletės indaplovei leidžia užtikrinti ir palaikyti mažesnį teršalų kiekį pramonėje. Jei kavinėje ar bare yra didelis lankytojų srautas akivaizdu, kad indų teks išplauti daugiau. Todėl tokio proceso sklandžiam užtikrinimui yra naudojamos indų plovimo tabletės. Atlikus indų plovimą, vanduo yra išleidžiamas į nuotekų surinkimo sistemą. Todėl naudojant chemines priemones, nuotekų užterštumas yra padidinamas. Ko būtų galima išvengti naudojant biologines tabletes indaplovei.

Jei vykdote teršalų nuotekose mažinimo programą, ar tiesiog, bandote apsaugoti individualių namų aplinką nuo į ją patenkančių teršalų, Bio indaplovių tabletės - geriausias sprendimas. Plaunant indus nereikia rūpintis papildomomis priemonėmis.

Bio tabletės indaplovei - Buksvarus.lt

Views: 1163 | Added by: RA | Tags: indaplovių tabletės, indaploves priemones, indaploviu tabletes pigiau, tabletes indaplovei, indaploviu tabletes, indaploviu tabletes akcija, tabletes indaplovems | Rating: 4.7/3
Total comments: 0
avatar