Bakterijos » 2019 » Сентябрь » 7 » Efektyvios bio priemonės valymo įrenginių darbo priežiūrai
09:51
Efektyvios bio priemonės valymo įrenginių darbo priežiūrai

Lietuvos Respublikos Aplinkos apsaugos ministerijai skelbiant dėl aplinkos teršimo kontrolės stiprinimą, nuotekas atidžiau tvarko ir valymo įrenginius turintys. Jei ankščiau, nuotekų valymo įrenginiai buvo laikomi savaime veikiantis mechanizmas, tai šiuolaikiški tyrimai rodo, kad ne viskas yra taip kaip atrodė ankščiau.

Nuotekų valymo įrenginiai

Nesvarbu, kokią nuotekų valymo sistema yra naudojama, septiko tankas, kaupiamosios talpyklos, lauko tualetas ar biologiniai valymo įrenginiai, prižiūrėti jų darbo veiksmingumą privalu. Nesvarbu, naujai susimontavote ir prijungėte prie namų kanalizacijos ar naudojate jau senei, mažiau ar aplaidžiai prižiūrimi įrenginiai pradeda kelti problemas.

  • Mažai prižiūrimuose ar visai neprižiūrimuose įrenginiuose atsiranda nemalonus kvapas. Ne priežiūra nėra vienintelė priežastis. Kvapas gali atsirasti ir išvežus nuotekas bei išvalys valymo įrenginius;
  • Valymo sistemos paviršiuje susidaro putos ar net pluta. Vėl gi, neprižiūrima sistema pradeda rodyti signalus, kurie galėtų būti prastėjančio sistemos darbo indikatoriumi. Putos nuotekų paviršiuje atsiranda ne šiaip sau. Tai reiškia, kad Jūsų naudojamų įrenginių darbas yra sutrikę, valymo įrenginiai yra perkrauti, todėl nespėjama išvalyti teršalų iš nuotekų;
  • Perkrauti valymo įrenginiai, nesusitvarko su teršalų kiekiu nuotekose, tinkamai neišvalo jų, todėl kartu su valytu vandeniu yra išleidžiami į Jūsų namų kieme esantį gruntą. Nespėję išsiskaidyti teršalai nusėda taip vadinamame "sumuštinyje", taip pamažu yra mažinamas vandens pralaidumas grunte. Galutiniame rezultate gauname lėtai besiartinančią rimtą problemą - grunto užsikimšimą.

 

Taip pat skaitykite:

 

Bakterijos valymo įrenginiams

Suprantama, kad dėl galimų atsirasti problemų rizika nėra vertinama taip rimtai, kol problemos neatsiranda. Neretai, saugiai jaučiasi ir tie, kurie susimontavo ir pasileido naujus valymo įrenginius. Bet naudinga atminti, kad net ir naują valymo sistemą privalu pradėti prižiūrėti nuo pirmų nuotekų litrų patekimo į sistemą. Tam ir yra siūlomos įsigyti Buksvarus.lt bakterijos valymo įrenginiams. Tai itin efektyvi, nes yra didelės koncentracijos biologinė priemonė, kuri atlieka labai svarbią funkciją valant teršalus iš nuotekų.

  • Bakterijos valymo įrenginiams, net iki 10 kartų pagreitina teršalų nuotekose skaidymo - degradacijos procesą;
  • Bakterijos yra 2 kart didesnė koncentracijos nei iki šiol;
  • Išskaido maisto likučius, riebalus, cukrų, krakmolą, celiuliozę ir kitas organines medžiagas;
  • Naikina negyvas - blogąsias bakterijas, todėl nuslopinamas arba užkertamas kelias nemalonių kvapų atsiradimui kanalizacijos sistemoje, įrenginių talpyklose;
  • Sureguliuoja perkrautų įrenginių darbą dėl teršalų skaidymo pagreitėjimo;
  • Panaikinama paviršiuje puta arba jau susidariusi pluta;
  • Retėja nuotekų išvežimo kartų skaičius, nes teršalai išskaidomi iki mikro organizmų;
  • Išleidžiama mažiau prižiūrint valymo procesus;
  • Atsiranda mažiau problemų;
  • Nuotekų valymo įrenginiai veikia sklandžiai ir maksimaliai išvalo nuotekas;
  • Švarus valytas vanduo garantuoja ir švarią Jūsų namų aplinką, gruntą;
  • Saugūs Jūs ir Jūsų šeimos nariai.

Priemonių nauda

Kaip matote, bakterijų valymo įrenginiams nauda yra didelė, todėl neverta laukti kol problemos atsiras. Pigiau ir naudingiau, kad problemų būtų išvengta. Ir tai padaryti galima naudojant Bio bakterijas nuotekų valymui. Tai nėra brangi procedūra, mėnesiui gali kainuoti apie 3 eurus. Buksvarus.lt siūloma priemonė yra Bio Enzimai EXTRA. Tai 1,3 kg supakuota natūralių fermentų ir koncentruotų bakterijų kompozija, leidžianti išvengti visų aukščiau išvardintų problemų. Atmintina, kad sulaukus problemos valymo įrenginiuose, jų sprendimas nors ir yra efektyvus, tai užtrunka ir kainuoja daugiau, nei sistemą prižiūrint profilaktiškai. Diskomfortą tenka kęsti kurį tai laiką, kol priemonė išsprendžia iškilusius įrenginių darbo nesklandumus.

Taigi, norint, kad Jūsų valymo įrenginiai funkcionuotų sklandžiai, darbas būtų nepriekaištingas ir nuotekos išvalytos maksimaliai, naudokite Buksvarus.lt biologines bakterijas.

Pradėkite atrasti biologinį problemų sprendimą valymo įrenginiuose - Buksvarus.lt 

Views: 759 | Added by: RA | Tags: valymo irenginiu bakterijos, bakterijos valymo įrenginiams, bio bakterijos valymo irenginiams, bakterijos kanalizacijai, bakterijos nuoteku valymui | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar