Bakterijos » 2018 » Март » 27 » Kodėl išskalbti rūbai skleidžia nemalonų kvapą?
15:49
Kodėl išskalbti rūbai skleidžia nemalonų kvapą?

Nėra nieko maloniau, nei apsivilkti ką tik išskalbtus drabužius, kurie kvepia gaiva ir švara. Vis dėlto, kai kuriais atvejais gali būti susiduriama su problema – išskalbti drabužiai skleidžia nemalonų kvapą. Kodėl taip yra? Priežasčių gali būti daug tačiau svarbiausia tai, kad jas reikia skubėti išsiaiškinti ir naikinti jas sukėlusius veiksnius. Taigi, dėl kokių priežasčių gali būti jaučiamas blogas ką tik išskalbtų skalbinių kvapas?

Smirda kanalizacija

Jei smirda kanalizacija ir joje gausu nešvarumų, tokiu atveju vanduo iš skalbyklės pasišalina sunkiau, o skalbiniai įgauna nemalonų kvapą. Kaip spręsti šią problemą? Geriausiu pasirinkimu gali tapti bakterijos kanalizacijai, kurios užtikrins sklandų kanalizacijos sistemos darbą, greitą vaidens pašalinimą, o skalbiniai neįgaus nemalonaus kvapo.

 

 

 

 

 

Naudojate per daug skalbimo priemonės

Tai, kad skalbimo metu naudojame tam tikras skalbimo priemones – skalbimo miltelius ar kapsules, užtikrina, kad drabužiai bus švarūs ir, žinoma, maloniai kvepės. Vis dėlto, taip nutinka ne visada – pasirodo, padauginus skalbiamosios priemonės, susidaro putos, kurios ilgainiui nusėda ant skalbimo mašinos detalių, tad iškalbti skalbiniai nekvepia gaiviai.

Taip pat skaitykite:

Neužtikrinate skelbimo mašinos priežiūros

Dar viena priežastis, dėl kurios jūsų skalbiniai gali įgauti ne patį maloniausią aromatą, yra ta, kad jūs neužtikrinate reikiamos skalbimo mašinos priežiūros. Taigi, sužinokite, kaip turėtų būti prižiūrima įsigyta skalbimo mašina ir laikykitės šių taisyklių. Beje, gamintojai rekomenduoja bent keletą per metus išplauti skalbyklę – tai padės palaikyti tinkamą įvarą. Tai padaryti nėra sudėtinga – tereikia į skalbimo priemonei sudėti skirtą skyrelį įberto specialių priemonių arba sodos ir nustačius 90 laipsnių temperatūrą įjungti tuščią prietaisą. Šis būdas yra geriausias norint pašalinti visus susikaupusius nešvarumus bei kalkių nuosėdas. Beje, ši gudrybė ne tik užtikrins, kad skalbiniai įgaus nemalonaus kvapo, bet ir užtikrins, kad skalbimo mašina tarnaus ilgiau.

Taigi, jau aptarėme svarbiausias priežastis, dėl kurių skalbiniai gali įgauti nemalonų kvapą. Na, o pabaigai belieka tik pridurti, jog labai svarbu ir tai, kur skalbiniai yra džiovinami. Jei juos džiovinate lauke, parinkite tokią vietą, kur jų nepasiektų iš gatvės sklindantys nešvarumai, dulkės.

Šie paprasti patarimai užtikrins, kad jūsų skalbiniai kvepės gaiva ir švara, be to, svarbu prisiminti, jog egzistuoja ir daugybė kitų gudrybė, kurios užtikrins puikų aromatą. Į ploną medžiaginį maišelį įdėkite džiovintų levandų ir padėkite jį tarp skalbinių – pastarieji įgaus ypač malonaus aromato.

Problemos, kurias padeda išspręsti bakterijos kanalizacijai.

Views: 3092 | Added by: RA | Tags: bakterijos kanalizacijai, bakterijos valymo įrenginiams, bio bakterijos kanalizacijai, bio bakterijos, kanalizacijos bakterijos, bakterijos nuotekoms | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
avatar
0
1 RA • 13:22, 03.04.2018
Bakterijos kanalizacijai - tiems, kurie nori ne tik apsaugoti savo namų aplinką nuo nemalonių problemų, bet ir siekiantiems efektyviai išspręsti atsiradusias problemas.
avatar