Home » 2018 » Ноябрь » 16 » Priemonė nemalonaus kvapo kanalizacijoje naikinimui
16:42
Priemonė nemalonaus kvapo kanalizacijoje naikinimui

Jei pasidomėtume, kanalizacija nėra sudėtinga sistema, jei ji išvedžiota daugiabučiame name. Visai kitokia situacija su nuotekų sistema individualios statybos name. Nors galima pastebėti panašumų, nuosavas namas turi kur kas didesnę sistemą, nes ji privalo surinkti ir nukreipti visas nuotekas iš vieno namo. Bet daugelis į jos švarą nekreipia dėmesio, kol nenutinka vienas dalykas. Tai, nemalonaus kvapo atsiradimas sistemoje. Žinoma, kad esant uždarai kanalizacijos sistemai, kvapas, kad ir koks nemalonus jis bebūtų, jis niekada nepasieks išorės, tai yra, gyvenamųjų patalpų. Bet daugelyje atvejų, apie savo atsiradimą, kanalizacijos dvokas dažniausiai randa kaip patekti į mūsų namus.

Kanalizacijos kvapo naikinimas

Kanalizacijoje atsiradęs nemalonus kvapas nesuteikia savininkams nustatyti, kurioje konkrečioje vietoje susidarė blogų bakterijų židinys, kuris ir gamina tą dvoką. Laimei, Lietuvos rinkoje yra begalės preparatų, kurie leidžia gan sėkmingai neutralizuoti kvapus, bet deja, daugelis priemonių yra tik laikinos. Iškvėpinus namų aplinką įvairiais kvapikliais, po tam tikro laiko jie išsivėdina, o nemalonus kanalizacijos kvapas vis primena apie save. Tokia padėtis namuose verčia imtis veiksmų ir ieškoti veiksmingų priemonių. Greičiausiai, kad daugelis jau yra išbandęs tiek acto su soda mišinį, tiek tiek įvairius cheminius mišinius, kurie kainuoja ne daug, bet taip pat ne efektyviai ir veikia. Buksvarus.lt prekiauja nemalonių kvapų naikinimui skirtomis biologinėmis bakterijomis. Jos yra pramoninės, todėl galima įsigyti ir sveriamo produkto. Visas maišas bakterijų kainuoja gan daug, apie 100 eurų ir viso kiekio panaudoti buityje nėra reikalo. Todėl Buksvarus.lt siūlo taip vadinamą smūginį priemonės kiekį, kad ją panaudojus, nemalonus kvapas ir blogosios bakterijos kanalizacijoje būtų nuslopinti.

Taip pat skaitykite:

 

Kanalizacijos kvapo naikinimas su Buksvarus.lt produktu yra paprastai atliekamas ir nesudėtingas. Tam prireiks jau minėto kiekio, 300 gramų biologinės priemonės, 5-8 litrus šilto vandens, ne aukštesnės nei 40 laipsnių. Ištirpinus bakterijas ir jas suaktyvinius, vandeny su priemone yra rekomenduojama supilti į sanitarinį mazgą, kuris skleidžia nemalonius kvapus. Visą šį veiksmą naudinga atlikti namui prieš tampant neaktyviu, kai gyventojai išvyksta į darbus, svečius, arba prieš einant miegoti. Buksvarus.lt priemonė neturi specifinio kvapo, todėl galite būti ramūs dėl savo namų aplinkos. Biologinė priemonė nekenkia ir gamtai, todėl baimintis dėl savo kiemo aplinkos, taip pat nėra pagrindo.

Nereikėtų pamiršti, kad namuose ar pramonėje naudojamos priemonės taip pat įtakoja kvapo atsiradimui. Tuo galėjote įsitikinti ir patys. Naudojant indaploviu tabletes Buksvarus.lt, kurios yra biologinės ir turi tam tikras papildomas funkcijas, galėjo tuo įsitikinti. Kai nustojus jas naudoti ir perėjus prie kitų tablečių indaplovėms, praėjus laikui, kanalizacijoje vėl atsirado nemalonus kvapas.

Jei dar neradote bio bakterijos iš Buksvarus.lt gali padėti išspręsti įsisenėjusią nemalonaus kvapo kanalizacijoje problemą.

Ir atmintina, kad lygiagrečiai naudojant ir biologines tabletes indaplovei, tikimybė atsirasti dvokui sumažėja dar labiau.

Prekės

Category: Prekės | Views: 580 | Added by: RA | Tags: kvapo naikinimas, kanalizacijos kvapo naikinimas, bio bakterijos, dvoko kanalizacijoje naikinimas, bakterijos kanalizacijai | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar