Home » 2018 » Март » 29 » Siekiantiems didesnės švaros namų aplinkoje - 2
09:46
Siekiantiems didesnės švaros namų aplinkoje - 2

Pirmoje šio teksto dalyje įvardijome ne vieną patarimą, kuris tikrai bus vertingas visiems norintiems namus susitvarkyti greitai bei paprastai, o taip pat paminėjome, jog biologinės priemonės kanalizacijai ir valymo įrenginiams gali būti labai reikalingos. Tačiau, ar vien tik šis pasirinkimas gali padėti įveikti namų tvarkymo iššūkį?

Sunkiai pasiekiamos ar aukščiausiai esančios vietos, turi būti valomos pirmiausia

Dar viena paprasta, tačiau naudinga gudrybė, kuri namų valymą paves kur kas paprastesniu, yra tokia: sunkiai pasiekiamas ar aukščiausias vietas išvalykite pirmiausiai, tuomet namų valymo procesas bus efektyvesnis bei trumpesnis, o rezultatas – geresnis.

Taip pat skaitykite:

Eteriniai aliejai ne tik kvėpina, bet ir puikiai dezinfekuoja

Dauguma žmonių žino, kad eteriniai aliejai yra puiki, o svarbiausia – natūrali priemonė tuo atveju, jei pageidaujama malonių aromatų ir tai – tikra tiesa. Vis dėlto, negalima pamiršti, kad kai kurie iš jų dar ir puikiai dezinfekuoja, todėl, jei įlašinsite keletą lašų į vandenį, kuriuo plausite grindis, valymas bus kur kas efektyvesnis.

Namus tvarkykite dažniau, užtruksite trumpiau

Jei esate vienas iš tų žmonių, kuris tiesiog negali pakęsti to, kad namų tvarkymui reikia skirti daug laiko, tokiu atveju tiesiog elkitės šiek tiek kitaip: namus tvarkykite dažniau, nei įprasta. Kuo dažniau tai darysite, tuo trumpiau užtruksite.

Jokių pertraukėlių

Sakoma, jei nori didelį darbą atlikti greitai bei efektyviai, reikia tiesiog nepamiršti įterpti pertraukėlių. Tačiau, ar visada tai yra geras pasirinkimas? Juk kartais nekaltos kelių minučių trukmės pertraukėlės virsta net keliais puodeliais kavos, o kartais – net ir netikėta darbų pabaiga, tiksliau, jų atidėjimu kitai diena. Taigi, jei motyvacijos tvarkytis namus ir taip jau nėra, nepasiduokite pertraukėlių pagundoms, jos gali baigtis tuo, kad... namus teks tvarkyti dar ir kitą dieną.

Visi daiktai turi savo vietas

Jei norite namų tvarkymąsi paversti paprastesniu bei lengvesniu procesu, teks įvesti vieną paprastą taisyklę – visi daiktai turi turėti savo vietą. Jei jos laikysitės, maloniai nustebsite, kad namų tvarkymasis gali trumpesnis bei paprastesnis.

Kai kuriuos namų priežiūros darbus atlikite kasdien

Atsirinkite bent po kelis namų priežiūros darbus, kuriuos sau pasižadėsite atlikti kasdien – tokiu atveju namai natūraliai taps tvarkingesni, o jų tvarkymo procesas bus trumpesnis.

Taigi, nors namų valymas ir reikalauja nemažai pastangų bei laiko, pasitelkus šiuos paprastus patarimus, valymo procesas bus ir greitesnis, ir smagesnis, ir žinoma, kokybiškesnis.

Dvokas kanalizacijoje.

Prekės

Views: 739 | Added by: RA | Tags: bakterijos valymo įrenginiams, bio bakterijos kanalizacijai, bio bakterijos, bakterijos nuotekoms, bakterijos kanalizacijai | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar